Rock Mp3-(yerli)

  1. Almora – Discography ~ By EviL©
  2. Üçnoktabir – Sabaha Karşı (2007)
  3. Vega Diskografi ~ By EviL©
  4. Sakin – Albümdışı Kayıtlar
  5. Haramiler 2002(kar yağıyor bugün ankaraya)+Solistin grupdan ayrı yormladığı parçalar
  6. Haluk Levent Dİskografİ – 12 Adet TÜm AlbÜmlerİ
  7. Şebnem Ferah – 10 Mart 2007 İstanbul Konseri
  8. Destan – Destan – Full Albüm
  9. Özlem Tekin – Laubali (full albüm)
  10. Ogün Sanlısoy ~ Discography
  11. Emre Aydın – Afilli Yalnızlık [2oo6]
  12. Serdar Öztop ~ Discography
  13. Umut Kaya – Mevsimler Geçerken (Alaturka Rock 2008)
  14. Buz – Senin Eserin(2006) Rapid
  15. Buz – Senin Eserin(2006) Rapid
  16. Luxus – Acayip Seyler (2008)
  17. Düşüm Ayna – Tünel (2008) *Türkçe Power Metal*
  18. Yasemin Mori – Hayvanlar / Tek Tek / Full Albüm
  19. Teoman Tüm Albümleri – Diskografi
  20. Kurallar Neler ?
  21. Egemen Erdoğan – Bazen (2009)
  22. melatonin
  23. Dreamtone ~ Unforseen Reflections (Demo) [2003] By CrazyShark©
  24. Groza – Geçmişin Kasvetli İzleri (By Rebel23) Dark / Symphonic / Black Metal
  25. Grup SOKAK
  26. Murat Koseoglu – Peradaki Yasli Dilenci (1998)
  27. Kurban~Diskografi[ManiacDevil]
  28. teneke ‘sıra bizde’ yeni link
  29. ORIGAM – End Of The Game (EP) (2007) Thrash/Power Metal
  30. Şebnem Ferah~Diskografi[ManiacDevil]
  31. In Spite Diskografi
  32. Pinhani – İnandığın Masallar (Hele Bi Gel) 2006
  33. Panik – Almayan Böyle Olsun
  34. Episode 13 – Tabula Rasa (2005)
  35. Erkin Koray- dünden esintiler 1,2 tek link norapid
  36. Af ~ II [1997]
  37. Catafalque-Unique ve Dialectique(Gothic Metal)
  38. METALBLAST – Türkiye’den Heavy Metal
  39. My Garden ~ Neon Lights [1996] By CrazyShark©
  40. Kuaför Cengiz – Istanbul Hatirasi
  41. Diken – Hedef Büyük (1998)
  42. Groza – Geçmişin Kasvetli İzleri (2007) Canavar Bi Albüm
  43. Yırtık Uçurtma 2001
  44. Faruk Korkmaz–Gümbürtüye Gittim Gelicem [2006] (FULL)
  45. Düşsel Melankoli Satırları – Notlar Demo (2007) [Doom metal]
  46. Vanilla (Punk, Emo) (affet beni’yi begeneceksiniz)
  47. Forgotten – Through The Fields Of Battle 1996-1999
  48. Destur-Deli bu Dünya
  49. Erkin Koray – Fesuphanallah (FULL ALBÜM)
  50. Şebnem Ferah ~ Diskografi By EviL
  51. Düşsel Melankoli Satırları – Notlar
  52. Comma ~ Elusive Dreams
  53. Metropolis-Makine (2002)
  54. Hayko Cepkin-Tanışma Bitti
  55. Raven Woods – …and Emotions Are Spilled [by Laments] [NO RAPID]
  56. Comma ~ Diskografi [ By EviL ]
  57. Kuaför Cengiz – İstanbul Hatırası
  58. Wrathfist – Demon Cum [DEMO]
  59. M.u.g – 4 Tablet
  60. Nettlethrone – Dissonant Progression (2008)
  61. Özlem Tekin ~ 109876543210 [ By EviL ]
  62. Düş Sokağı Sakinleri En Güzel Düşler 2007 NO RAPİD
  63. Şebnem Ferah – Artık kısa cümleler kuruyorum
  64. Pinhani – Kavak Yelleri Rock [2oo7]
  65. Feridun Düzağaç ~ Discography
  66. Feridun Düzağaç Uykusuza Masallar 2008
  67. Metafor – Promocd [demo] (2004)
  68. Özlem Tekin – 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 (No Rapid)
  69. Teoman – Gönülçelen Albüm (no rapid)
  70. Eversoris – The Exhibition
  71. Decaying Purity – Phases of Dimensional Torture [2008] Brutal Death Metal TURKIYE]
  72. PENTAGRAM // Bostancı [live] DvdRip (2008), Thrash/Power/Heavy Metal
  73. Erhan Gündem – Gündem Dışı
  74. 100 Derece-Kahpe Felek(Full Albüm)
  75. Panik-Almayan Böyle Olsun
  76. Dreamtone ~ Discography (progresif ulkemızın kaliteli adamlarından)
  77. •●• Catafalque – Unique (albüm) •●•
  78. 110–Atomların Harİka Dünyası[2005] Full (no Rapİd)
  79. Pinhani – Zaman Beklemez 2oo8 by iαмwнαтiαм
  80. Almora-Full Discography
  81. Pentagram – Popcular Disari (1998)
  82. Feridun Düzağaç–Beni Rahatta Dinleyin [1996] (FULL ALBÜM)
  83. Nev – Işığım Ve Gölgem (2007)
  84. MFÖ ~ Discography
  85. Episode 13 ~ Tabula Rasa [2005] [BLACK METAL FROM TURKIYE]
  86. Catafalque ~ Diskografi [ Gothic Metal ] By EviL !!
  87. İstasyon~Diskografi
  88. Yaşar Kurt ~ Discography
  89. Leather Charm – The Midnight Comedy -Thrash Metal- (Turkey)
  90. Duman – Bu Akşam (Dvd & Vcd Track)
  91. Kuaför Cengiz ~ İstanbul Hatırası [2001]
  92. >>>vega İlk AlbÜm Tamam Sustum[1999] (no Rapİd)<<<
  93. Şebnem Ferah – 2001 – Perdeler (FULL ALBÜM)(NO RAPID)
  94. Teoman – Renkli Rüyalar Oteli (2006)
  95. Büyülü Yelken – Ufukta Bir Gölge (1990)
  96. Duman-Full Diskografi
  97. Taylan AYık – Yalnız Hayal(2006)
  98. Taylan Ayık – Kaçış Yok(Single-2007)
  99. Full Discography :Mor Ve Ötesi
  100. Aylin Aslım ve Tayfası – Gülyabani 2005
  101. Bora Uslusoy-Umutsuz Aşk
  102. Mat – Mat
  103. Dreamtone ~ Sojurn
  104. Şebnem Ferah – Diskografi (Tüm Albümler)
  105. Antisilence – Diskografi [by Laments] [NO RAPID]
  106. Pinhani – Kavak Yelleri Rock 2oo7-SÜPER ÖTESİ
  107. Dört x Dört – Hayır (rapid)
  108. Dört X Dört – Hayir (2007)
  109. Desecrarchy – The Eternal Suicide ( Demo )
  110. Consume – They Shall Suffer (2004)
  111. Kramp – İstanbul Sokakları 1998
  112. Seksendört – K.G.B (2008)
  113. Ünlü – O ve Z Hikayesi
  114. Ünlü – Son Defa 1996
  115. Öztürk–Vasiyet [2002] (FUL ALBÜM)
  116. Çeşitli Sanatçılar–Sular Yükseliyor [1996] (FULL ALBÜM)
  117. Şebnem Ferah – Discography
  118. Hellstaff – Infernal Moan – Demo – 2006 [Turkish Black Metal] upload by Laments
  119. Yirtik Uçurtma ~ [Discography] ~
  120. Cultus – 1994 Bodhisattva (Thrash Metal (Turkey)
  121. Anaflaxia – 2004 In To The Sound Of Slaughter (DEATHMETAL)
  122. Gripin -Gripin 2007 NO RAPİD
  123. Yerli Metal Demolari! Hiç Bi Yerde Yok!
  124. Ercüneyt Özdemir – E 8 2008
  125. …Aaaarrghh… – Ölüm Kadar Soğuk, Ölü Kadar Soluk (2006)
  126. Teoman – Renkli Rüyalar Oteli (2006) (Link Yenilendi)
  127. One More Lie – Chaos Reloaded(E.P)(2008)
  128. Altus Ultionis & Austkrigar – Split (2006) Black Metal | (Turkey-norway)
  129. Almora-Gates of Time [2002]
  130. TNK ~ Discography
  131. D-100 ~ Discography
  132. Almora~Diskografi[ManiacDevil]
  133. Wyvern – 1994 Firing First (Heavy Metal (Turkey)
  134. Cemiyette Pişiyorum ~ Discography
  135. Deja vu–Kendin Çoş [2005]__FULL__
  136. Episode 13 ~ Tabula Rasa [2005] By EviL©
  137. Kaan&Kapris – Karagül(2005)
  138. Şebnem Ferah – Kadin (1996) (İlk albümü !!)
  139. Ehl-i Keyf [2008] Yeraltından Notalar
  140. Crossfire – Diskografi
  141. Türkçe Melankolik Rock (2008) (tek link – 16 şarkı)
  142. Teoman – O (1998)
  143. Feridun Düzağaç – Uykusuza Masallar (2008)
  144. nekropsi-sayı2
  145. Let It Flow – Meaning 2008 İzmirden Doom Metal
  146. duman-seni kendime sakladım..full albüm.
  147. Almora Discografi (upload by megakenan)
  148. Pentagram – Anatolia (1997)
  149. Nev-Işığım Ve Gölgem 2007
  150. Murat Çelik–Seyyah [2002]__FULL ALBÜM
  151. Murat Çelik–Su Düşleri [1999] (FULL)
  152. Kutsal – Susuzluğun Geçti Mi? (2001)
  153. ALi ALtay – Sen Beni Unut 2oo2
  154. 5. Element – Gidiyorum Sensizliğe
  155. Unowned – Collapse Into The Apocalypse (2008)
  156. Gece Yolcuları-Kalbin Kadar Yakın 2008
  157. Zardanadam – Dibini Gör (2 Part Rapid)
  158. Habbecik – An Meselesi – 2001
  159. Bulutsuzluk Özlemi – Bulutsuzluk Özlemi [Nejat Yavaşoğulları] [1986] [İlk Albümleri]
  160. Crossfire – Diskografi [Upshare Linkleri]
  161. Exile-Exile is Eternal (2007) Black metal
  162. Amenism: Metal From Turkey 6 [best of/compilation] (2008)
  163. second-yok artık(2008)
  164. Mavi Sakal – Kan Kokusu (1988)
  165. Hayko Cepkin – Canlı Performansları
  166. DARKPHASE waning moon setting sun – full album
  167. Anima – Animasal (2006)
  168. Best Of Alternative Rock FULL. [RS][XL]
  169. Rashit-Herşeyin Bir Bedeli Var(2006)
  170. Redd-Gecenin FiŞi Yok (Akustik)-2008
  171. Esra Kahraman – (Parantez) “Cesaretin Var mı Aşka” dizisinin Jenerik müziği desem🙂
  172. Erkin Koray – Devlerin Nefesi [1999] [FULL] [NO RAPİD !]
  173. Vega – 3 ALbüm
  174. Yüksek Sadakat ~ Yüksek Sadakat – 2oo6
  175. Hayko CEPKIN – Albüm Dışı Kayıtlar [Hiçbiryerde Bulamayacağınız Kayıtlar]
  176. Metaroth – Meta Non Grata ( No Rapid )
  177. İhtiyaç Molası ~ Discography
  178. Witchtrap – Witching Black [Black Metal] upload by Laments
  179. Sağanak–Sağanak [1997] (FULL)
  180. Şarap Demoları
  181. Pentagram- Lİve Et The Traİl
  182. Sokak Köpekleri-Bir Tek Yıldızlar Vardı(2007)
  183. Almora – Gates of Time (2002)
  184. Almora – Kalihora’s Song (2003)
  185. Almora – Shehrâzad (2004)
  186. Almora – 1945 (2006)
  187. Almora – Cehennem Geceleri 2007
  188. Almora – Kıyamet Senfonisi
  189. Badem – Sonsuz Albümü Full
  190. Yüksek Sadakat – Katil & Maktül 2oo8 by iαмwнαтiαм
  191. Murat Köseoğlu & Zeynep Arıkan ~ Discography
  192. Murat Köseoğlu – Yağmurlar Yağıyor Duygularıma (1995)
  193. Female Vocalists V0L 1 || Wrock Music…
  194. Aegnor – The Heart Girt With a Serpent [ep] (2008)
  195. Buz – Senin Eserin
  196. Hayko Cepkin – Live At Rock’n Coke’07 (2007)
  197. Erkin Koray-Askimiz Bitecek (1970)
  198. Almora – Kiyamet Senfonisi (2008) (TURKIYEMIZIN GURURU)
  199. Turgut Berkes & Kara Kutu 2ooo
  200. Teoman – Gönülçelen (2001)
  201. Black Omen – When Pure Darkness (Blackmetal)
  202. GraveHome – Caotic Visions (Blackmetal)
  203. Barış Akarsu – Discography ~ By EviL©
  204. Amoral Vuslat – Corpse In The Darkness
  205. Second – Yok Artık
  206. Kent Ozanları – 1998
  207. Sınav Film Müzikleri
  208. Kıraç – Deli Düş [No Rapid]
  209. Bülent Ortaçgil&Teoman
  210. Aylın Aslım Ve Tayfası – Gul Yabani [2005]
  211. Hardal – Nereden Nereye (1983)
  212. Teoman – Motosikletli Kız (2003)
  213. Dengesİz Herİfler 2008
  214. Dr. Skull – Discography
  215. Asım Can Gündüz – Diskografi ~ By EviL©
  216. Gevende – Ev
  217. Grup MAHNI – Azeri Rock
  218. Best Of Haluk Levent
  219. Zi Punt & Nudge Nudge 2oo8
  220. River Project – 2006 Open Heart Death/Thrash Metal (Turkey)
  221. Hypocrite Project – A (2008) Trash/Death Metal (Turkey)
  222. Pagan – Oz In Transcendence (2007)
  223. Çamur – Bu AŞkin Izdirabini (İlk Ve Tek AlbÜmlerİ) 2 Lİnk Bİrden
  224. Gece – Içinde Sakli (2008)
  225. Truck – On The Road [demo] (2008) Southern Death Metal (Turkey)
  226. Gökçe – Böğürtlenli Reçel (2007)
  227. Not With Standing ~ Born In A Conflict [1999] By CrazyShark
  228. Moribund Oblivion-Machine Brain(Black Metal)
  229. Cihan Yıldız – Sessiz Odalar 2007
  230. Seksendört – K.G.B
  231. Groza ~ Diskografi [ Dark-Black MetaL ]
  232. Aqua–Güneşte Dolaşmak [1986] (FULL ALBÜM)
  233. Kuzey–476 [2003] (FULL ALBÜM)
  234. Bloody Blossom – Dreamland [demo] (2004)
  235. Murat Göğebakan – Yaralı
  236. Dejavu-Kendin Çoş(2005) (İstek)
  237. // Selim Işık – Yazgı FULL albüm (TÜRKÇE PROGRESSİVE ROCK)
  238. Bertuğ Cemil–Duygusal Tuzaklar (2006) (No Rapid)
  239. Carnophage – Deformed Future//Genetic Nightmare (2008)
  240. Suspect – The New Beginning (2002)
  241. Demirhan Baylan 2 full albüm
  242. Aslı – Su Gibi (2004)
  243. Comma ~ Diskografi By CrazyShark©
  244. Feridun Düzağaç – Tüm Albümleri ~ By EviL©
  245. Comma – Diskografi [By Laments]
  246. Barış Akarsu – Islak Islak Albümü Mp3 İndir
  247. 110 ~ Full Discography
  248. Kurban – Extra [Rapid + No Rapid ]
  249. Second – Yok Artık (2008)
  250. Almora – Kıyamet Senfonisi [2008]

Etiketler:

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s


%d blogcu bunu beğendi: